Zekerheid voor elke vastgoedbelegger

De beste kwaliteit voor uw bouwproject

Als u Landmark Vastgoed Management BV in de arm neemt, weet u zeker dat uw bouwproject vakkundig, secuur en naar uw wensen wordt opgeleverd. Bekijk hier een aantal van de lopende en onlangs opgeleverde projecten van ons advies- en tekenbureau.

Amsterdam

Rokin 21 en Rokin 49

Realisatie twee luxe warenhuizen HUDSON'S BAY

Hartje Amsterdam. Bouwen op een postzegel, direct naast het in afbouw zijnde drukste metrostation, is op z'n minst een uitdaging te noemen.
In opdracht van en in nauwe samenwerking met Ivy Group BV werken we aan de realisatie van twee prachtige warenhuizen. Bij dit project wordt tevens gewerkt aan de renovatie van De Vleeshal. De Vleeshal ligt aan De Nes / Het Nesplein en heeft een monumentale status. Dit is een extra uitdaging.

Sint Pietershalsteeg De Vleeshal

Het ontmantelen van een kantoorgebouw en deze transformeren tot een modern, commercieel winkelpand met behoud van zijn monumentale waarde.

Gebouw De Vleeshal, ooit gebouwd als beenhouwerij en later ingevuld als bankgebouw voor de Giro. Als laatste maakte het gebouw deel uit van de Fortisbank en was middels een luchtbrug over de Nes verbonden met Rokin 55. Laatstgenoemde is gesloopt inclusief de luchtbrug waarmee het pand weer volledig zelfstandig is komen te staan aan de Nes en aan de Oudezijds Voorburgwal.

Het pand is volledig gestript en voorzien van nieuwe stalen kozijnen. Het pand wordt door ons geschikt gemaakt voor gebruik door het luxe warenhuis HUDSON'S BAY. Met een fietsenstalling in de kelder en een levendige invulling vanaf de begane grond: een aanwinst voor Amsterdam.

 

Rokin Tunnel

Verbindingstunnel tussen Metrostation Rokin/Dam en de warenhuizen van HUDSON'S BAY aan het Rokin 21 - 49.

Als bijkomende uitdaging van het project Rokin 21 - 49, realiseren wij een ondergrondse verbinding tussen de ontvangsthal van  het metrostation Rokin / Dam en de warenhuizen aan Rokin 21 - 49. Dit is zeer complex werk omdat het precies midden in het toch al krap bemeten bouwterrein moet gebeuren terwijl de gebouwen nog in aanbouw zijn! Daarnaast ligt het volledige kabel- en leidingentrace precies over de te maken tunnel en zijn de voorbereidingen voor project Rode Loper in volle gang. Kortom, een uitdaging die we graag aangaan.

Singel 540, Geelvinck

Het revitaliseren van het pand.

De winkels op de begane grond en de kantoren op de verdiepingen zullen worden gemoderniseerd.

Arnhem

Roggestraat 17

Het ontwerpen van de nieuwe gevels, het aanvragen van de vergunning en het realiseren van twee winkels.

De ruwbouw werkzaamheden zijn uitgevoerd en inmiddels is het pand opgeleverd. De winkel van de ANWB is inmiddels open en de de tweede winkel is in voorbereiding om afgebouwd te worden.

Utrecht

Oude Gracht 152

Wonen boven winkels.
Realisatie negen luxe appartementen.

 

De afbouw en inrichting van de appartementen op de verschillende verdiepingen is gereed en opgeleverd.
Wij hebben hier directie gevoerd en toezicht gehouden op de uitvoering.