Bouwaanvraag; vastgoedinspectie

Het meest recente nieuws

Waar Landmark Vastgoed Management nu mee bezig is

Mooie projecten op vastgoedgebied, daar worden wij enthousiast van. Bekijk hieronder waar we ons op dit moment mee bezighouden.

Ontwikkeling H-Park Hilversum

12-07-2018

We zijn met hart en ziel bezig om hier prettige en multifunctionele gebouwen te realiseren in een parkachtige omgeving.

Met een combinatie van short stay, werk-woonunits, vrij indeelbare kantoorruimte en een kloppend hart waar vergaderd en gegeten kan worden, komen alle aspecten van ontwikkeling en bouwen voorbij.

Belangrijk is de integratie van de nieuwste techniek om een gezond en duurzaam gebouw te realiseren.

De volledige ‘look and feel’ van het pand grijpt terug naar de oorspronkelijke functionaliteit van dit industrieel gebouw. Zowel buiten als binnen is de historie afleesbaar.

H-Park is onderweg om ons volgende LANDMARK te worden.

TE KOOP: Bedrijfsunits met kantoorruimte.

12-07-2018

Nieuw in de verkoop; 3 zelfstandige multifunctionele bedrijfsunits met overheaddeur, eigen nuts voorzieningen en een verdiepingsvloer t.b.v. kantoor. Aan de Stationsstraat zal een logia worden voorzien van een klein dakterras. Ideaal voor kleine bedrijven en ZZP-ers!!
Units worden casco geleverd vanaf ca. 135m2 en ca. 125m2 op de verdieping.
Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen unit en uw wensen. Neem contact op voor een afspraak indien u geïnteresseerd bent. Contactpersoon is Mark Tesselaar: 0226 399146

Utrecht Vinkenburgstraat 17

12-07-2018

Op de Vinkerburgstraat, in het centrum van Utrecht tussen de Neude en de Oudegracht, wordt op de laatste onbebouwde kavel het nog ontbrekende huisnummer 17 gerealiseerd.

Op de begane grond is er ruimte voor een winkel of horecagelegenheid. Op de verdiepingen komen drie appartementen, welke geheel afgebouwd worden opgeleverd.

 

 

Optimalisatie winkelpand Maastricht

12-07-2018

In een van de oudste winkelstraten van Nederland hebben we dit monumentale pand weten te optimaliseren.

De bestemming op de 1e verdieping hebben we succesvol weten aan te passen naar winkelfunctie met magazijn, waarmee de beleggingswaarde van het pand enorm is toegenomen.

Ook hebben we ca. 120 m2 bijgebouwd. Opening winkelformule Pull&Bear is medio augustus 2018.