Bouwaanvraag; vastgoedinspectie

Het meest recente nieuws

Waar Landmark Vastgoed Management nu mee bezig is

Mooie projecten op vastgoedgebied, daar worden wij enthousiast van. Bekijk hieronder waar we ons op dit moment mee bezighouden.

Warenhuizen Rokin

04-04-2017

Wij hebben de bouw van Rokin 21 en 49 begeleid. De erachter gelegen monumentale Vleeshal is gerenoveerd en gelijktijdig met de Rokinpanden opgeleverd. Wij verzorgen ook de coördinatie bij het realiseren van een tunnel; een directe verbinding tussen de kelder en het metrostation Rokin. De panden zijn inmiddels overgedragen aan de huurder Hudon's Bay.

TE KOOP: Bedrijfsunits met kantoorruimte.

25-10-2016

Nieuw in de verkoop; 3 zelfstandige multifunctionele bedrijfsunits met overheaddeur, eigen nuts voorzieningen en een verdiepingsvloer t.b.v. kantoor. Aan de Stationsstraat zal een logia worden voorzien van een klein dakterras. Ideaal voor kleine bedrijven en ZZP-ers!!
Units worden casco geleverd vanaf ca. 135m2 en ca. 125m2 op de verdieping.
Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen unit en uw wensen. Neem contact op voor een afspraak indien u geïnteresseerd bent. Contactpersoon is Mark Tesselaar: 0226 399146

Utrecht Oude Gracht 152 appartementen A t/m K

29-03-2017

Op de verdiepingen van de onlangs opgeleverde winkels zijn 9 luxe appartementen gerealiseerd. We hebben hier directie gevoerd en het gehele project begeleid.

 

Ontwikkeling Bloomhouse Amsterdam

04-04-2017

We zijn gestart met de ontmanteling van de kantoren in gebouw De Geelvinck. De voorbereiding voor de ontwikkeling van de kantoorverdiepingen Bloomhouse Amsterdam is in volle gang.