Bouwaanvraag; vastgoedinspectie

Goed investeren begint bij Landmark Vastgoed Management BV

Bouwkundig advies- en tekenbureau voor heel Nederland

Een pand kopen, renoveren of een aantal percelen ontwikkelen. U, als ambitieus ondernemer, doet een investering die een goed rendement moet opleveren. Die ambitie moet worden beloond zodat u nog jarenlang plezier heeft van uw investering.

Het juiste pand voor de zakelijke vastgoedbelegger

Ons doel is om het beste rendement uit uw vastgoed te halen en daarnaast doordacht om te gaan met het gebouw. Panden die goed en duurzaam zijn ontwikkeld, zullen er in de huidige markt uitspringen en hun waarde langer behouden.

Onze ambitie begint al bij onze bedrijfsnaam. We streven ernaar om voor u als vastgoedbelegger een kwaliteitspand af te leveren dat opvalt in zijn omgeving. Uw pand wordt zo een herkenningspunt in de stad, een Landmark.

Over Landmark Vastgoed Management BV

Landmark Vastgoed Management BV is door Mark Tesselaar eind 2002 opgericht. Ons team bestaat uit medewerkers, die allen een breed ontwikkelde kennis van bouwzaken hebben. Landmark Vastgoed Management BV kenmerkt zich door korte lijnen en een directe manier van aanpak. Hierdoor kunnen we, steeds in goed overleg met u als opdrachtgever, direct en flexibel reageren zodat we snel het gewenste resultaat bereiken.

Binnen ons advies- en tekenbureau hebben we een goed en breed netwerk opgebouwd van architecten, constructeurs, aannemers en installateurs. Om steeds de meest optimale weg naar succes te vinden, zoeken we geregeld de samenwerking met partijen binnen ons netwerk.

Een winkelpand op een toplocatie in binnen- of buitenland

Op zoek naar een pand op een A1-locatie? In alle stadscentra van Nederland is er wel een winkelstraat op een toplocatie waar onze klanten vastgoed bezitten of daar nog willen aankopen. Ons werkgebied beslaat zodoende heel Nederland. Op verzoek voeren we ook inspecties uit op panden in het buitenland. Waar we binnen de Nederlandse grenzen alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, zoeken we in het buitenland naar collegiale samenwerkingsverbanden. Wel houden wij de controle over het project en zullen we de locatie periodiek bezoeken. Of uw vastgoed zich nu in binnen- of buitenland bevindt, voor elke locatie willen we het beste rendement voor u behalen.

Onze vastgoeddiensten

Wij zijn een advies- en tekenbureau voor vastgoed in heel Nederland. Onze specialiteit ligt bij het (her)ontwikkelen en optimaliseren van retail vastgoed, soms in combinatie met appartementen en winkelcentra.

Van initiatief tot oplevering
Heeft u vastgoed waar meer potentie in zit dan u er nu uithaalt? Wilt u een winkelpand renoveren of nieuw vastgoed realiseren? Bij Landmark Vastgoed Management BV stellen wij het hele plan van aanpak voor u samen en begeleiden en ontzorgen wij u van begin tot eind. Met een goed ontwerp, goed uitgedacht tekenwerk, slimme constructies en gedegen kennis hebben wij voor al uw wensen, ideeën en problemen een gepast advies

Aanstaand onderhoud: geen verrassingen
Wilt u uw bezit goed laten onderhouden zonder het rendement te veel aan te tasten? Daar komt veel bij kijken, zoals het beheren van de kosten en de vraag waar onderhoud precies nodig is. Landmark Vastgoed Management BV helpt u hier duidelijkheid in te krijgen en stuurt desgewenst de opgestelde werkzaamheden aan.

Andere specialisaties
Wij verzorgen ook bouwkundig aankoopadvies of een quick scan om de mogelijkheden van een aan te kopen object te inventariseren. Heeft u besloten een object te kopen? Dan doen wij de technische due diligence voor u.

Ook jarenlang genieten van een mooi, functioneel en bouwkundig optimaal pand?