De beste kwaliteit voor uw bouwproject

Als u Landmark Vastgoed Management BV in de arm neemt, weet u zeker dat uw bouwproject vakkundig, secuur en naar uw wensen wordt opgeleverd. Bekijk hier een aantal van de lopende projecten van ons advies- en tekenbureau.

Amsterdam

Tunnel onder Rokin

Verbindingstunnel tussen Metrostation Rokin / Dam en de voormalige warenhuizen van Hudson's Bay aan het Rokin 21 - 49.

Als bijkomende uitdaging van het project Rokin 21 - 49, realiseren wij een ondergrondse verbinding tussen de ontvangsthal van het metrostation Rokin / Dam en de voormalige warenhuizen aan Rokin 21 - 49.

Oudebrugsteeg 8

Funderingsherstel inclusief het uitdiepen van de kelder.

De werkzaamheden zijn inmiddels afgerond en het pand is opgeleverd. Wij hebben het contact met eigenaar, gemeente en uitvoerenden onderhouden Tevens hebben wij de werkzaamheden en de voortgang gecontroleerd.

Hilversum

Oude Amersfoortseweg H-Park

Realisatie multifunctionele gebouwen.

We zijn met hart en ziel bezig geweest om hier prettige en multifunctionele gebouwen te realiseren in een parkachtige omgeving. Met een combinatie van short stay, werk-woonunits, vrij indeelbare kantoorruimte en een kloppend hart waar vergaderd en gegeten kan worden, kwamen alle aspecten van ontwikkeling en bouwen voorbij. Belangrijk is de integratie van de nieuwste techniek om een gezond en duurzaam gebouw te realiseren. De volledige ‘look and feel’ van het pand grijpt terug naar de oorspronkelijke functionaliteit van dit industrieel gebouw. Zowel buiten als binnen is de historie afleesbaar. H-Park is zeker ons nieuwste landmark te geworden.

Hilversum 

Oude Amersfoortseweg Interieur

Interieur

Het bouwkundig interieur is speciaal voor de ruimte ontworpen met oog voor detail.


Utrecht

Vinkenburgstraat 17

Het realiseren van huisnummer 17: horeca en drie appartementen.

In de Vinkenburgstraat, in het centrum van Utrecht, tussen de Neude en de Oudegracht, is op de laatste onbebouwde kavel het nog ontbrekende huisnummer 17 gebouwd. Op de begane grond heeft een horecagelegenheid zijn intrek genomen. Op de verdiepingen zijn drie appartementen gerealiseerd, die geheel afgebouwd en ingericht zijn opgeleverd. Wij hebben hier directie gevoerd en toezicht gehouden op de uitvoering.