De beste kwaliteit voor uw bouwproject

Als u Landmark Vastgoed Management BV in de arm neemt, weet u zeker dat uw bouwproject vakkundig, secuur en naar uw wensen wordt opgeleverd. Bekijk hier een aantal van de lopende projecten van ons advies- en tekenbureau.

Amsterdam

Tunnel onder Rokin

Verbindingstunnel tussen Metrostation Rokin / Dam en de warenhuizen van Hudson's Bay aan het Rokin 21 - 49.

Als bijkomende uitdaging van het project Rokin 21 - 49, realiseren wij een ondergrondse verbinding tussen de ontvangsthal van het metrostation Rokin / Dam en de warenhuizen aan Rokin 21 - 49.

Oudebrugsteeg 8

Funderingsherstel inclusief het uitdiepen van de kelder.

De sloopwerkzaamheden zijn in volle gang. Wij onderhouden het contact met eigenaar, gemeente en uitvoerenden. Tevens controleren wij de werkzaamheden en de voortgang.

Hilversum

Oude Amersfoortseweg H-Park

Realisatie multifunctionele gebouwen.

We zijn met hart en ziel bezig om hier prettige en multifunctionele gebouwen te realiseren in een parkachtige omgeving. Met een combinatie van short stay, werk-woonunits, vrij indeelbare kantoorruimte en een kloppend hart waar vergaderd en gegeten kan worden, komen alle aspecten van ontwikkeling en bouwen voorbij. Belangrijk is de integratie van de nieuwste techniek om een gezond en duurzaam gebouw te realiseren. De volledige ‘look and feel’ van het pand grijpt terug naar de oorspronkelijke functionaliteit van dit industrieel gebouw. Zowel buiten als binnen is de historie afleesbaar. H-Park is onderweg om ons volgende landmark te worden.

Sneek

Kruizebroederstraat

Nieuw gevelontwerp passend bij de monumentale status.

Voor de eerste C&A in Nederland, gevestigd in Sneek, is een nieuwe gevel ontworpen. Deze zal de komende maanden worden gerealiseerd.

Utrecht

Vinkenburgstraat 17

Op de begane grond wordt een horecagelegenheid gerealiseerd. Op de verdieping komen drie appartementen. Wij voeren hier directie en houden toezicht op de uitvoering.