De beste kwaliteit voor uw bouwproject

Als u Landmark Vastgoed Management BV in de arm neemt, weet u zeker dat uw bouwproject vakkundig, secuur en naar uw wensen wordt opgeleverd. Bekijk hier een aantal van de lopende projecten van ons advies- en tekenbureau.

Amsterdam

PC Hooftstraat 1 - Stadhouderskade 40 -41

Realisatie hoogwaardige winkel en zelfstandige kantoorruimte op top A1 locatie!

Op deze historische plek en in dit monumentale pand realiseren wij een prachtige winkelruimte met 300 m2 nieuw souterrain! De verdiepingen met zelfstandige ontsluiting worden verbouwd tot hoogwaardige woningen met monumentale uitstraling en alle gemakken van deze tijd. Verder zal de hele buitenzijde worden gerestaureerd inclusief alle dakvlakken en zal de voortuin in stijl worden ingericht. 

PC Hooftstraat 5 -11

Her-nieuwbouw van high-end winkelruimte en kantoorruimte

We gaan een winkelruimte realiseren op de begane grond en in het souterrain. Dit houdt in dat het gebouw onderkelderd gaat worden. Boven de winkel komen 4 lagen kantoorruimte. We  zijn verantwoordelijk voor de coördinatie van de vergunningaanvraag, de directievoering en het toezicht. De sloopwerkzaamheden zijn in volle gang.

Nieuwe Spiegelstraat 10

Herontwikkeling binnenstedelijke kantoorlocatie

We zijn volop met dit project bezig. De sloopfase is achter de rug. Nu zijn we in voorbereiding voor de inbouw van een nieuw kantoor over 3 bouwlagen. Wij zijn verantwoordelijk voor de coördinatie, het bouwtoezicht en de directievoering.

Zaandam

Vincent van Goghweg 52

Herontwikkeling van kantoorpand naar woongebouw.

In Zaandam aan het water worden 41 appartementen gerealiseerd in wat voorheen een pand van NUON was. Landmark doet hier de kwaliteitscontrole en de advisering richting opdrachtgever. De oplevering zal plaatsvinden in het laatste kwartaal van 2021.