De beste kwaliteit voor uw bouwproject

Als u Landmark Vastgoed Management BV in de arm neemt, weet u zeker dat uw bouwproject vakkundig, secuur en naar uw wensen wordt opgeleverd. Bekijk hier een aantal van de lopende projecten van ons advies- en tekenbureau.

Amsterdam

Nieuwe Spiegelstraat

Herontwikkeling binnenstedelijke kantoorlocatie

Amsterdam

Tunnel onder Rokin

Verbindingstunnel tussen Metrostation Rokin / Dam en de voormalige warenhuizen van Hudson's Bay aan het Rokin 21 - 49.

Als bijkomende uitdaging van het project Rokin 21 - 49, hebben wij een ondergrondse verbinding tussen de ontvangsthal van het metrostation Rokin / Dam en de voormalige warenhuizen aan Rokin 21 - 49 gerealiseerd. Een immense klus van jaren is voltooid.

Hilversum

Oude Amersfoortseweg H-Park

Realisatie multifunctionele gebouwen.

We zijn met hart en ziel bezig geweest om hier prettige en multifunctionele gebouwen te realiseren in een parkachtige omgeving. Alle gebouwen zijn opgeleverd en verhuurd. Momenteel zitten we in de fase van nazorg. Met een combinatie van short stay, werk-woonunits, vrij indeelbare kantoorruimte en een kloppend hart waar vergaderd en gegeten kan worden, kwamen alle aspecten van ontwikkeling en bouwen voorbij. Belangrijk is de integratie van de nieuwste techniek om een gezond en duurzaam gebouw te realiseren. De volledige ‘look and feel’ van het pand grijpt terug naar de oorspronkelijke functionaliteit van dit industrieel gebouw. Zowel buiten als binnen is de historie afleesbaar. H-Park is zeker ons nieuwste landmark te geworden.

Hilversum 

Oude Amersfoortseweg Interieur

Interieur

Het bouwkundig interieur is speciaal voor de ruimte ontworpen met oog voor detail.