Het meest recente nieuws van Landmark Vastgoed Management BV

Mooie projecten op vastgoedgebied, daar worden wij enthousiast van. Bekijk hieronder waar we ons op dit moment mee bezighouden.

Amsterdam PC Hooftstraat - Stadhouderskade

18-11-2020

Realisatie hoogwaardige winkel en zelfstandige kantoorruimte op top A1 locatie!

Op deze historische plek en in dit monumentale pand realiseren wij een prachtige winkelruimte met 300 m2 nieuw souterrain! De verdiepingen met zelfstandige ontsluiting worden verbouwd tot hoogwaardige kantoorruimten met monumentale uitstraling en alle gemakken van deze tijd. Verder zal de hele buitenzijde worden gerestaureerd inclusief alle dakvlakken en zal de voortuin in stijl worden ingericht. Geplande oplevering is 2e helft 2021.

Amsterdam Keizersgracht

18-11-2020

Realisatie kantoorpand in Rijksmonument.

Voor dit project onder architectuur van Heyligers design+projects hebben we mee mogen denken en doen, om de meest lastige en gecompliceerde aspecten op te lossen. Wij hebben de overleggen met Nutsbedrijven en gemeente Amsterdam gevoerd en de coördinatie rondom de aanleg van de WKO installatie gedaan. Het proces rondom de inpandige verhuizing van de traforuimte is door Landmark geregeld en begeleid, inclusief het realiseren van een nieuwe toegang tot het souterrain van dit Rijksmonument. Tot slot hebben we de verwachtingen en wensen van huurder gemanaged tot en met de gefaseerde oplevering en nazorg. Door onze bemoeienissen hebben aannemer en installateurs het project ongehinderd door 'randzaken' kunnen uitvoeren en hebben we gezamenlijk een van Amsterdams mooiste kantoorpanden kunnen realiseren.

Foto: Wouter van der Sar 

Haarlem Koninginneweg 111

21-08-2020

Realisatie Residence De Kroon.

Het project omhelst 6 appartementen, 2 stadsvilla's en een penthouse; allen zeer luxe uitgevoerd.


Na projectanalyse en vertrek aannemer hebben we de kopers geïnformeerd en nieuwe partijen geselecteerd. Op dit project doen we het overleg w.b. contracten, planning en begroting. We doen directievoering en houden toezicht op het werk. Ook nemen wij de kopersbegeleiding voor onze rekening.

Amsterdam PC Hooftstraat

21-08-2020

Her-nieuwbouw van high-end winkelruimte en kantoorruimte.


We gaan een winkelruimte realiseren op de begane grond en in het souterrain. Dit houdt in dat het gebouw onderkelderd gaat worden. Boven de winkel komen 4 lagen kantoorruimte. Op dit moment zijn we verantwoordelijk voor de coördinatie van de vergunningaanvraag en de directievoering. De verwachting is, dat we eind maart 2020 starten met de aanbesteding.

Realisatie Metrostation Rokin

13-11-2020

Een immense klus van jaren is afgerond!

In samenwerking met Metro en Tram is deze toegang tot de voormalige panden van Hudson's Bay gerealiseerd. De oplevering heeft vandaag plaatsgevonden.

Vacature Bouwkundig Projectleider

  21-08-2020

  Werkzaamheden en verantwoordelijkheden o.a.:

  • Organiseren en leiden van bouwvergaderingen
  • Verzorgen van verslaglegging en het maken van rapportages. 
  • Bewaken van kwaliteit, planning en kosten.
  • Leiding geven aan het bouwteam.
  • Bovenal het behartigen van de belangen van opdrachtgever.

  Profiel:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde.
  • Je hebt minimaal 2 tot 5 jaar ervaring als bouwkundig projectleider.
  • Je hebt gedegen bouwkundige, constructieve en installatietechnische kennis.
  • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en in geschrift.

  Gezien de aard van de functie is het van belang dat je binnen een straal van 30 km van de regio Warmenhuizen-Alkmaar woont

  Bij interesse neem contact op